Is jouw bestelde product niet helemaal wat je er van verwachte? Dat vinden we natuurlijk erg jammer, maar je mag de producten retour sturen of ruilen. Hiervoor hoef je geen reden op te geven. Echter dienen de producten dan wel ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking retour te worden gestuurd. Je hebt 14 kalenderdagen de tijd na ontvangst van je product(en) om per e-mail te melden dat je een of meerdere producten retour wilt sturen.

Voordat je een product retour stuurt, stuur ons dan een e-mail dat je een product wilt retourneren, dit doe je via dit formuiier. Op die manier weten wij dat er een product retour komt. Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Zorg ervoor dat het product goed is verpakt net zoals wij het product naar jou hebben verzonden.

Na ontvangst van de retouren zal Babylizz het bedrag inclusief de verzendkosten (indien betaald) van de bestelling retour storten binnen 14 dagen. De kosten voor het retour sturen van de producten is voor de koper. Indien de producten toch gebruikt blijken te zijn, wordt de retournering niet in behandeling genomen. Dit geldt evenals voor producten die zonder ingevuld retourformulier en buiten de 14 dagen termijn worden teruggestuurd.

Let op! Heb je iets op maat laten maken, of heb je iets laten personaliseren? Dan heb je geen recht op retournering. Ook producten uit de sale of actie artikelen kunnen niet worden retour gestuurd. Wij kunnen dit product dan namelijk niet meer verkopen.